Σφολιάτα

Περιγραφη
Περιέχει βούτυρο ή κάποιο φυτικό έλαιο. Η διαφορά της έγκειται στην τεχνική με την οποία ανοίγεται το φύλλο, κατά την οποία το φύλλο διπλώνεται πολλές φορές, με αποτέλεσμα η ζύμη να διαχωρίζεται σε πολλά φυλλαράκια κατά το ψήσιμο. Κάθε φύλλο σφολιάτας το χρησιμοποιούμε μόνο του (π.χ. ένα φύλλο σφολιάτας στον πάτο της πίτας και ένα από πάνω), καθώς με το ψήσιμο πολλαπλασιάζεται.

Περιέχει βούτυρο ή κάποιο φυτικό έλαιο.

 

google+

linkedin